Therapeutische Massage in de Beemster

Ledo Massage en de corona maatregelen

“Doe wat goed voelt”

Dat zeg ik regelmatig, maar het coronavirus zet op dit moment ons leven op zijn kop en daar voelt niks goeds aan. Vooral door alle regels die er nu zijn om “de capaciteit van onze zorg niet te overbelasten.” Maar tegelijkertijd zei premier Rutte in zijn eerste toespraak: “We moeten gaan voor een gecontroleerde groepsimmuniteit in Nederland.”

Naar mijn mening heeft de regering zich, helaas, bewezen als een zeer slechte raadgever en onbetrouwbare partner in de strijd tegen dit virus. Dit door uitspraken terug te trekken, angst en onzekerheid te creëren en een zeer passief beleid te voeren waar geen enkel initiatief voortvarend wordt uitgevoerd. Daarnaast heeft ze een zeer beperkte, tot geen visie op andere ontwikkelingen die wereldwijd plaatsvinden.

Dat gezegd hebbende; gelukkig mag ik als therapeut wel weer voorzichtig aan de slag.
Via verschillende kanalen verneem ik dat de nood op het mentale en emotionele vlak hoog is.
Ik open dan ook per direct mijn praktijk voor coaching, emotionele en mentale begeleiding!

Bij mij staat gezond verstand voorop! Gelukkig mag ik nu officieel als contactberoep weer aan het werk, maar wel na het nemen van een aantal voorzorgsmaatregelen en het maken van afspraken met jou als client, kunnen we aangepast weer van start.

Neem dus contact met me op als je daar behoefte aan hebt en een afspraak wilt maken.

  • Voel je je verkouden, hoest of snotter je?
  • Heb je koorts (>38 graden)?
  • Twijfel je aan je gezondheid?
  • Val je onder de risico groep?

Dan mag je ook contact met me opnemen, om samen af te stemmen hoe we hiermee omgaan. Een directe afspraak in de praktijk is dan nog niet mogelijk, maar wellicht kan ik je via beeldbellen begeleiden, of vind je het prettig om alvast een afspraak voor een later tijdstip te maken.

Als je naar de praktijk komt, dan neem ik natuurlijk de hygiëne regels van het RIVM in acht. Ik heb daarvoor extra voorzorgsmaatregelen getroffen. Daarnaast kunt je bij aankomst eventueel zelf ook nog je handen wassen. Neem een eigen badlaken mee alsjeblieft.

Mocht je vragen hebben in het algemeen, naar aanleiding van bovenstaande of een afspraak willen maken? Neem contact met me op en ik hoop je gauw te mogen ontvangen!

Vriendelijke groet,
Wouter Allan
Ledomassage

Anatomie menselijke spieren

Copyright @ Ledo Massage - Created by First Impression Design